Om Oss


Lejonet & Partners


Lejonet & Partners är ett konsult- och bemanningsföretag med inriktning mot den offentliga sektorn. Vi erbjuder tjänster inom personaluthyrning, karriärändring och rekrytering.

Vi är välkända inom kommuner och landsting runt om i Sverige. Detta tack vare vår höga kompetens och långa erfarenhet av ledning i offentliga verksamheter. Vi har samarbetat framgångsrikt med den offentliga sektorn sedan starten 2006 och har därmed en unik insikt i de processer som är nödvändiga i en politiskt styrd organisation.Vi har genom åren samarbetat med en rad olika kommuner och landsting runt om i Sverige, såsom Stockholm stad, Tyresö, Huddinge, Lund, Hörby, Ängelholm, Karlskrona etc.

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att välja en helhetslösning av en och samma leverantör, vilket gör att ni sparar både tid och pengar och kan fokusera på kärnverksamheten. På så vis utvecklar ni er verksamhet och höjer kvaliteten.

Vårt kvalitetsarbete sker i enlighet med ISO 9001. Vi har därmed en mycket god förmåga att stödja organisationer i utformningen av långsiktiga processer och på så vis säkerställa en strategisk kompetensförsörjning som kan möta framtidens krav både på organisationen och individen.


Lejonet & Partners är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag.


Lejonet & Partners är ett Auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal, följer lagar, etiska regler och allmänna leveransvillkor, samt har ansvarsförsäkring och jämställdhetsplan.

I Lejonet & Partners ingår även bemanning- och rekryteringsföretaget Pumana bemanning AB som arbetar med HR-lösningar till små och medelstora företag.