Våra Tjänster

Personalförsörjning

Att rekrytera rätt medarbetare vid rätt tillfälle är en viktig förutsättning för att lyckas med verksamheternas olika uppdrag. Vakanser, utdragna processer kring rekrytering eller brist på medarbetare med rätt kompetens kan vara en direkt avgörande faktor för om man ska lyckas med sin vision. Vår framgång bygger på hög kompetens, erfarenhet och förmågan att skapa förtroendefyllda relationer till kunder och konsulter. Vi är ett personalförsörjningsföretag som hjälper verksamheter att hitta de medarbetare som krävs för att uppnå de visioner och målsättningar som är uppsatta. Lejonet driver vikariepooler i hela Sverige.

Rekrytering

Lejonet & Partners erbjuder förutom kompetensbaserad rekrytering även Search, Mentorsrekrytering och Assessment. Rekryteringsmetodiken sker i samverkan och samarbete med erfarna, för varje uppdrag, specifikt sammansatta grupper. Lejonet & Partners arbetar som enda företag i Sverige med Mentorsrekrytering.

Ledarutbildning och Thomas test

Lejonet & Partners har skapat skräddarsydda insatser i projektrika företag så som Borealis, Preem, Volvo Cars, Volvo Logostics, IKEA, Försäkringskassan, GVA och Skanska. Vi har stor vana av att arbeta med kundanpassade projektutbildningar i kommun och landsting, men även i privata företag.

Chef att Hyra – Offentlig Sektor

Lejonet erbjuder Chef att Hyra och bemanningslösningar på en helt ny nivå. Konsulternas gedigna erfarenhet erbjuder kunderna spetskunskap om såväl våra kunders behov som om den personal vi hyr ut. Lejonets konsulter är särskilt framgångsrika inom den offentliga sektorn, där vi har en unik insikt om alla de processer som är nödvändiga i en politiskt styrd organisation.

Omställning och Karriärändring

Varje insats är individuell och skräddarsys efter individens behov. Vårt nätverk av konsulter och företag med olika bakgrund och specialinriktning möjliggör bästa tänkbara matchning för varje individ. Lejonets konsulter har utfört mer än 100 omställningsuppdrag och karriärrådgivningsuppdrag under 2014-2015.

Organisationsutveckling

Lejonet erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom företagets olika kompetensområden, utredningar, analyser, jämförelser, projektledarskap och bollplank avseende exempelvis redovisning, budget, intern kontroll och organisationsutveckling.